„Ураган” би Първомай, все още няма треньор

Ураган новаФутболистите на „Ураган”/Бояджик/ надиграха с 1:0 в 19-тия кръг от първенството на Югоизточната „В” група „Борислав”/Първомай/. Гостуването на състава от Първомай бе по-скоро символично, тъй като клубът, финансиран от Иван Петров-Каприза и от община „Тунджа”, е наказан с лишаване от домакинство за две срещи и играе в Речица.

Успехът обаче бе очакван, тъй като „Борислав” е предпоследен в таблицата с актив от само 10 точки, и много лоша голова разлика 13:40. „Ураган” е на престижната осма позиция с 29 точки, а това за новак в трета дивизия е много добър старт.  В клуба обаче сякаш имат по-големи амбиции още на този етап и неотдавна бе сменен треньорът  Росен Петров.

Изпълнителният директор на „Ураган” Добри Добрев води отбора в мача с Първомай, той каза за „Делник”, че нов треньор вероятно ще има до края на тази седмица.

В събота нашият участник в трета дивизия гостува в Пловдив на „Марица”. Разстановката на силите е такава, че пред „Ураган” в класирането с аванс от 5-6 точки са „”Асеновец” и „ Гигант /Съединение/ и не е непосилно клубът от Бояджик да се изкачи още в таблицата.

 

About the Author :