Управленско високомерие

Diana1Диана Иванова
Управленското си високомерие демонстрираха на последната сесия кметът и неговото мнозинство. Те не само не дават в Общинския съвет да прехвръкне идея, различна от техните, но и не понасят някой да им говори нещо различно.
На майската сесия кметът постигна и нови върхове на високомерието си – преди Общинският съвет беше единственото място, на което той ще не ще отговаряше на въпроси, зададени от опонентите му, и така хората научаваха евентуално какви са намеренията му за бъдещето на града и какво ще се прави в него. Сега обаче въпросите „прелитат” край ушите му все едно, че не са зададени и той изобщо не си прави труда да им отговаря или с мотив, че темата на разглежданата точка не била такава, или просто защото така си е наумил.
Всичко това обаче пречи на хората да разберат кога ще се случи нещо, което ги касае, и обвива в затъмнение работата на общинска администрация, която все пак харчи парите на ямболлии, а не лични средства. Явно информационно затъмнение е по-удобно за кмета и подчинените му общински съветници, за да правят това, което искат, а не от което имат нужда гражданите….

About the Author :