Турнир по тенис на маса ще популяризира постигнатото по европейските програми

tenis-masaС турнир по тенис на маса в петте общини започват днес спортните прояви в Ямболска област за популяризиране на постигнатите резултати по проектите, финансирани с европейски средства. Спортните събития се организират от община Ямбол и Областен информационен център – Ямбол със съдействието на Дирекция „Програмиране на средствата от ЕС“ в администрацията на Министерски съвет.

Предвижда се в рамките на инициативата ще се проведе турнир по тенис на маса на територията на петте общини в област Ямбол. Събитията ще дадат възможност за включване на деца и хора от различни възрастови групи, с различна етническа принадлежност и любители на спорта, които искат да покажат своите умения в играта на тенис на маса.

Поканени да вземат участие в спортните срещи са ученици от 8 до12 клас и лица над 19-годишна възраст.

Местата за провеждане на спортните събития са:

–          13.10.14 / 14:00 ч. – град Елхово, физкултурен салон на Гимназия „Св.Климент Охридски“;

–          13.10.14 / 13:30 ч.за деца  и от 17:30 ч. за възрастни – град Болярово, физкултурен салон на СОУ „Д-р Петър Берон“;

–          14.10.14 / 14:00 ч. – град Ямбол, градски парк, зала „Диана“;

–          15.10.14 / 14:00 ч. – с. Дражево,ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ ;

–          16.10.14 / 14:00 ч. – град Стралджа, физкултурен салон на СОУ „Пейо Яворов“.

На 17.10.14 г. от 15:00 ч. в градски парк до зала „Диана“, в град Ямбол  ще се проведе областен кръг, в който ще вземат участие победителите от петте общини.

Регионалната инициатива, като част от националната ще популяризира по възможно най-широк начин Кохезионната политика на ЕС в България и отражението й в област Ямбол.

About the Author :