„Тунджа 1915” ще приземява „Марица”

футболЛидерът във временното класиране на Югоизточната „В” група, пловдивският „Марица”, се очаква да бъде приземен в шестия кръг от надпреварата. В него тимът от Кършияка гостува в Ямбол на „Тунджа 1915”. Нашият отбор почиваше в отминалия кръг, „Марица” игра и стигна до пета поредна победа, с което е единственият тим, имаш пълен точков актив -15 точки.

Момчетата на треньора Росен Петров дотук допуснаха една загуба, при гостуването в Асеновград, но оттам много трудно някой си заминава дори с равенство. Карлово в отшумелия кръг все пак успя да дръпне една точка и изненадващо е в челото на таблицата. Новакът „Поморие”, който влезе по втория начин, чрез лиценза на Средец, е втори в подреждането, след „Марица”. На дъното е дебютантът „Стара Загора”, той още няма спечелена точка, но е изиграл само три мача.

Много слабо, както бе и през миналия сезон, върви ОФК „Сливен”- той вече е допуснал 16 гола, миналия сезон надхвърли 100…

Ямболският тим поддържаше форма през седмицата с поредица от контроли със състави от селската група. Определено това е по-добър вариант от разделянето на нашия отбор на два състава. А и „Тунджа 1915” всъщност няма толкова футболисти.

About the Author :