„Тунджа 1915” надигра тотално „митничарите”

OLYMPUS DIGITAL CAMERAФутболистите на „Тунджа 1915” спечелиха убедително над „Свиленград” на 10 май в поредния кръг първенството на Югоизточната „В” група след гол на Славчо Славов.

1:0 бе минималната загуба, с която можеха да си заминат „митничарите”, тъй като мачът изцяло се контролираше от ямболския тим и само неумението да се завърши с голов удар спаси съперника от конфузно завръщане у дома.

„Тунджа 1915” игра с хъс и фантазия, намираше пролуките в отбраната на „Свиленград”, веднъж и страничната греда помогна на противника да не започна пак играта от центъра на терена. Гостите се опитваха да разтягат играта си, но защо го правеха и те едва ли бяха наясно, тъй като нямаше никаква ефективност от тези им действия.

Футболистите на Ямбол пропуснаха в края на срещата поне три положения, които наричаме стопроцентрови и явно това е слабо място в изявите на състава. Не само в този мач, а през целия шампионат.

Двубоят бе добър за домакините, публиката обаче пак бе обидно малко и явно трябва да стане чудо, за да се понапълнят трибуните на градския ни стадион.

About the Author :