“Тунджа” подпомага успешните си ученици

1За поредна година, в навечерието на коледните и новогодишни празници, Община „Тунджа” удостои с еднократно финансово стимулиране своите ученици и студенти  постигнали високи резултати в образованието, културата, изкуствата и спорта.

На събитието присъстваха заместник-кмета на община „Тунджа” Станчо Ставрев, председателят на общинския съвет Георги Иванов Георгиев и представители на общинската администрация.

1 (3)Приветствие към присъстващите ученици, студенти, учители и родители поднесе  г-н Георгиев – председател на ОбС „Тунджа”. В словото си той отбеляза, че за осма поредна година, със средства събрани от благотворителност се подпомагат с еднократно финансово стимулиране най-успешните ученици и студенти в областта на образованието, културата и спорта.

1 (9)С пожелание за вяра в силите си и младежко дръзновение г-н Георгиев завърши приветствието си към младите хора.

На настоящата, четвърта за 2015 г. сесия, бяха удостоени 59 млади хора от община „Тунджа”, като свидетелствата на отличените ученици и студенти бяха връчени от заместник-кмета на община „Тунджа” г-н Станчо Ставрев, а на 10 от тях фирма „Office 1 Superstore” връчи подаръчни комплекти.

С думи на благодарност към общинското ръководство, от името на всички удостоени се обърна г-жа Теодора Тачева – кмет на село Козарево.

1 (11) 1 (12)1 (32) 1-2

 

About the Author :