Тунджанският кмет Георги Георгиев: Единството е силата на община “Тунджа”

Уважаеми жители на община „Тунджа“,

На 6-ти октомври отбелязваме 33 години от Указа за създаване на община „Тунджа“.

В такива моменти винаги я има неизбежната равносметка, но днес акцента ще бъде не какво сме направили през годините, а защо сме съумели да го постигнем, а именно:

Защото е имало и продължава да има хора професионалисти, които никога не са се осланяли на успехите. Защото всяка стъпка напред разширява кръгозора ни и ни разкрива нови перспективи за развитието на общината. Защото съграденото е и отговорност  то да се пази. Защото имаме силата да посрещаме трудностите. Защото има открит, ефективен диалог с хората и те виждат резултатите от споделените идеи или проблеми.

Съумяхме да постигнем нещо, което навярно не във всяка община съществува – единството. С благодарност към служителите от общинска администрация, към  кметове и кметски наместници , общински съветници и към всички тунджанци, които през тези 33 години отдадоха частица от себе си и с любов изградиха “Тунджа”, с която сега се гордеем. Нашата „Тунджа“!

About the Author :

1 Comment to “Тунджанският кмет Георги Георгиев: Единството е силата на община “Тунджа””
  • Знае ли?
    October 6, 2020 - Reply

    Шофьорите в община Тунджа крадат горива, масла,инструменти и други консумативи за частните си камиони!Отидете в с.Дражево и вижте черния Живко!Комунизъм сър, в община Тунджа, всичко е безплатно!

Leave a reply