Тунджанската организация на БЧК награди кръводарители

???????????????????????????????На 16 юни 2016 година в административната сграда на община „Тунджа“ тържествено бяха наградени за четвърта поредна година дългогодишни, безвъзмездни кръводарители от община “Тунджа”. Гост на церемонията бе инж. Митко Филипов – Директор на ОС на БЧК – Ямбол.

Председателят на Общински съвет на БЧК-Тунджа Станчо Ставрев връчи грамота на Дайана Хаджидимитрова, по повод 14 юни – Световен ден на доброволния и безвъзмезден кръводарител за проявената съпричастност и милосърдие в кампанията „Нова кръв за света”. Наградата получи сестра й – Екатерина Хаджидимитрова.

???????????????????????????????Инж. Митко Филипов от своя страна награди Станчо Ставрев, по повод 14 юни – Световен ден на доброволния и безвъзмезден кръводарител за проявената съпричастност и участие в същата кампания.

На 17 юни 2016 година /петък/, от 08.30 – 12.30 часа, ще се проведе еднодневна кръводарителска акция в Отделението по трансфузионна хематология /Кръвен център/ към МБАЛ „Св. Пантелеймон”-Ямбол. Инициативата е на Общински съвет на БЧК-Тунджа и се реализира с подкрепата на ОС на БЧК-Ямбол, Община „Тунджа“ и Отделението по трансфузионна хематология.

???????????????????????????????Всеки ден, всяка секунда някой се нуждае от кръвопреливане. Приканваме всички жители и гости на община „Тунджа“, да се включат в кръводарителската акция „Нова кръв за света“.

Дарената кръв ще бъде достоен хуманен жест за спасяване на човешки живот!

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

About the Author :