Тройна радост в село Кукорево

???????????????????????????????„Растете здрави! Ще бъдете обградени с любов и всеотдайни грижи!“. С тези думи кметът на община „Тунджа“ Георги Георгиев се обърна към чаровните тризначета Гинка, Бойка и Златомира от село Кукорево. Красивият дом на семейство Мима и Илия Асенови се оказа тесен, за да побере всички гости, дошли да поздравят младите родители с тяхното тройно щастие – дъщеричките, родени на 6 ноември 2014 година.

???????????????????????????????Кметът Георгиев подари на момиченцата красива и удобна количка за разходка. Бебешка козметика, дрешки, памперси, коритце подариха директорът на ОбС на БЧК Митко Филипов и младите червенокръстци от училището в с. Кукорево. Цветанка Алексиева – секретар на МКБППМН връчи 120 лв., събрани от деца по време на благотворителен базар в сградата на общината, организиран специално за тризначките. Сред гостите беше и Генчо Каназирев, собственик на “Кан учтехспорт”, фирмата, в която работи бащата на бебетата.

???????????????????????????????Благодарейки за вниманието от страна на община „Тунджа“ и за всички подаръци, Илия Асенов с вълнение сподели радостта си от жеста на г-н Каназирев, с чиято помощ е успял да закупи къщата, за предоставените от фирмата легълца и напълно оборудвана кухня. С благодарност се обърна и към кмета Георги Георгиев за предоставената финансова помощ от 400 лв., гласувана от Общински съвет, по повод раждането на децата.

??????????????????????????????? Да споделят щастието на младото семейство бяха дошли заместник-кметът на община „Тунджа“ Станчо Ставрев и кметът на с. Кукорево Кольо Дичев.

???????????????????????????????

About the Author :