Три ямболски магазина се включват в инициативата на омбудсмана „Купи и сподели”

лого - Великден за всекиТри ямболски магазина ще се включат в инициативата „Купи и сподели“, която е част от Националната кампания „Великден за всеки – дари празник на баба и дядо“, организирана под патронажа на омбудсмана Мая Манолова за трета поредна година.

Инициативата се реализира в двете последователни седмици преди Великден, в дните от петък до неделя /23-25 март 2018 г. и 30 март – 1 април 2018 г./ в партньорство с най-големите хранителни вериги в страната, като към тях по места се присъединяват и други големи супермаркети.  

Идеята на акция „Купи и сподели“ е да даде възможност на хората с добри сърца да зарадват българските пенсионери за Великден, като закупят пакетирани хранителни продукти /олио, брашно, захар, ориз, макарони, консерви, боб, леща, бисквити, сухи пасти и др./, които да дарят в специално поставените колички, брандирани с логото на кампанията, на изхода в магазините. В Ямбол доброволци на „Великден за всеки“ ще бъдат от Български червен кръст и ГПЧЕ „Васил Карагьозов“. Те ще оказват съдействие на всички, решили да подкрепят благородната кауза.

В Ямбол магазините са:

– Магазин на КАУФЛАНД, адрес: бул. „Граф Игнатиев“ № 30 – На 23, 24 и 25 март ,от петък до неделя, от 18.00 до 20.00 часа;

  – Магазин на ВИЛТОН, адрес: кв. „Каргон“, ул. „Д-р Кръстев“ № 2, от 18.00 до 20.00 часа;

– Магазин на ВИЛТОН, адрес: кв. „Златен рог“, от 18.00 до 20.00 часа.

 

About the Author :