Три нови положителни проби, случаите на Ковид 19 в Ямболска област станаха 161

Ямбол, 4.06.2020

Нови три положителни проби са регистрирани в Ямболска област през изминалото денонощие, съобщиха от Националния оперативен щаб. С тях случаите на Ковид 19 в региона станаха 161. Ден по-рано регистрираните положителни проби бяха четири, а на втори юни – 9. Така за четири дни през тази седмица случаите на Ковид 19 в Ямболска област станаха 13, за сравнение в предходната седмица случаите бяха 8.

До данни на РЗИ, които се базират на Национална информационна система за борба с COVID-19, случаите са 161 , починалите са 15. Към 2 юни излекуваните в Ямболска област бяха 26 и всеки ден се увеличават, но на този етап „Делник“ не разполага с информация колко точно са.

Към 2 юни  от 154 случая 105 бяха на домашно лечение, 8 хоспитализирани, 26 излекувани и 15 са починалите.

Към същата дата в активна карантина са 464 души, на 2723 карантината е изтекла, т. е. общо 3187 са били поставени под карантина в региона от началото на март.

About the Author :

3 Comments to “Три нови положителни проби, случаите на Ковид 19 в Ямболска област станаха 161”
 • Ай наздраве!Хлъц...
  June 4, 2020 - Reply

  Няма значение, че заразените се увеличават в Ямбол, важното е циганите да са свободни, щастливи и крадливи!Другите кучета ги яли…Репортери на Диана кабел и платени тролове бранят Ревански, сакън някой да не му зададе въпрос и обясняват, че не зависи нищо от кмета, той няма никакви предложения за подобряване на живота и чистота в града и индустриалните зони.Този човек е лишен от усет да подреденост и чистота.На какво основание ще вдигат цената на водата в Ямбол?ВИК кога спре кражбите на вода?Аз ли ще плащам водата на циганите без водомери?

  • маската падна
   June 4, 2020 - Reply

   Въпрос към Ревански:Каква е разликата между мигрантите и циганите?Искаме референдум и циганите, както направи искане за рефеферендум с/у мигрантите, които уж щяха да бъдат настаняване в Бояново.

 • Стоян
  June 5, 2020 - Reply

  Маска като искаш референдум организирай го или си свикнал само да тролиш.

Leave a reply