Три катастрофи на територията на област Ямбол, загинал е около 60-годишен мъж

Ямбол, 27.07.2023 г.

Днес, около 08:30 часа в РУ Стралджа е постъпил сигнал за самокатастрофирал лек автомобил на пътя Стралджа-Воденичане. На място е установено, че лек автомобил е напуснал пътното платно и се е ударил в крайпътно дърво. Медицински екип е констатирал смъртта на около 60-годишен пътник  в автомобила. Водачът е транспортиран за оказване на медицинска помощ. На място се извършват процесуално-следствени действия.

Малко преди 09:00 часа е получен и сигнал за самокатастрофирал автомобил, на АМ“Тракия“, 303 км, в посока Бургас. На място е установен, че джип е напуснал платното за движение  и се е преобърнал в дясно, по посока на движението си. Пътуващите в автомобила мъж, жена и две деца са транспортирани в ямболска болница за оказване на медицинска помощ. На място се извършват процесуално-следствени действия. Временно е ограничено движението в участък от около 200 м. Трафикът се регулира от „Пътна полиция“.

Служители от РУ – Елхово са установили влекач с поставени чужди регистрационни табели – на път I–7 днес е извършена проверка на влекач „Мерцедес“ с прикачено полуремарке, управляван от 50-годишен мъж, при която е установено, че на автомобила са поставени регистрационни табели на друго ППС. Извършени са процесуално-следствени действия от оперативна дежурна група. Работата по случая продължава рамките на образуваното досъдебно производство.

По линия“Пожарна безопасност и защита на населението“

През изминалото денонощие дежурните огнеборци са се отзовали на четири сигнала за пожари в различни населени места в областта.

About the Author :