Три катастрофи за ден

poli-10На 12 август на територията на Областна дирекция на МВР – Ямбол са настъпили три произшествия с пострадали.

В 15:15 ч. на тел.112 е получен сигнал за пътнотранспортно произшествие с пострадал на АМ „Тракия“, км. 288, в посока Бургас. На място е установено, че 54-годишен водач на лек автомобил е загубил контрол, напуснал е платното за движение в дясно и се е преобърнал в нивата. Мъжът е транспортиран в от медицински екип и настанен за лечение множество травми, без опасност за живота. Взета му е кръвна проба за употреба на алкохол.

Около 17:45 ч, в полицията е постъпил сигнал, че на пътя между селата Ген. Инзово и Роза е самокатастрофирал товарен автомобил, управляван от 36-годишен мъж. При инцидента камиона се е обърнал на пътното платно и се е изсипал част от товара – пясък. Пробата за употреба на алкохол на водача е отрицателна. Мъжът е настанен за лечение с контузно – разкъсна рана на десен крак, без опасност за живота.

Към 19:05 ч. на тел. 112 е получен сигнал за настъпило пътнотранспортно произшествие на кръстовището на околовръстен път Юг и ул. „Индже Войвода“ в Ямбол. По първоначални данни 32-годишен водач на лек автомобил „Рено Лагуна“ при завой на ляво е отнел предимството на движещия се направо по обходния път лек автомобил „Шкода“, управляван от 32-годишна жена. При инцидента е пострадала 54-годишна пътничка в Шкодата. Тя е прегледана от медицински екип и освободена зад домашно лечение с фрактура на ребро.

Работата по случаите продължава.

About the Author :

1 Comment to “Три катастрофи за ден”
  • Господинова
    August 13, 2019 - Reply

    На такива като не знаят правилата директно да им се отнема шофьорската книжка, да се научат и тогава да карат а не да пострадат невинни заради тях!

Leave a reply