Трети пореден успех за футболистите на Ямбол

638-397-premiia-za-igrachite-na-tundzha-iambol-za-pobedata-nad-montanaПърва победа на чужд терен и общо трети пореден успех в първенството на Южната трета група постигнаха футболистите на „Ямбол 1915”. В събота те надиграха с 2:4 при гостуването си в Асеновград състава на домакините и вече имат актив от 9 точки.

В първия мач от сезона в трета дивизия воденият от треньора Иван Божидаров „Ямбол 1915” победи Верея/Стара Загора/ с 3:2, във втория кръг отново бе домакин и отново взе трите точки след  резултат 3:2, надигравайки този път „Борислав”/Първомай/.

След изиграните в събота мачове само два клуба имаха пълен актив от 9 точки – освен „Ямбол 1915”, три поредни успеха имаше и „Загорец”/Нова Загора/. Два мача обаче са по програма в неделя, така че е възможно и трети тим да направи 9 точки.

Надиграният от нашите футболисти „Асеновец” започна много трудно сезона и досега има само поражения, като и головата му разлика е твърде лоша  – 3:10. Без да блести, ФК „Ямбол 1915” трупа точков актив, като отборът е съставен както от опитни състезатели, така и от младоци, нямащи кой знае какъв стаж в трета дивизия.

About the Author :