Трети зам.-кмет е назначен от днес в община Ямбол

Ямбол, 17.03.2021

Трети зам.-кмет е назначен от днес в община Ямбол, научи „Делник“. Васил Александров, който беше досегашен директор на “Деловодно и информационно обслужване и Център за административно обслужване“ в община Ямбол зае третото заместник-кметско място. Той е роден на 28 април 1977 г. в гр. Ямбол. Притежава магистърска степен по икономика, специалност „Межгдународни икономически отношения“. В листата за съветници на „Пряка демокрация“ заемаше 31-во място.

От денс негов ресор са общинска собственост, икономически дейности, местни приходи и европейско финансиране и програми.

About the Author :

6 Comments to “Трети зам.-кмет е назначен от днес в община Ямбол”
 • джон голт
  March 18, 2021 - Reply

  Добре разбрахме образованието му какъв му е професионалния опит ? Къде е работил за какво е отговарял ,кой е управлявал , щото с тоя кметски ресор трябва доста кадърност , компетентност и здрава ръка . Гледам МИО завършил ама какви езици говори ? Ресора предразполага към много опит и възможност за “договаряне “

  • Таня Василева
   March 20, 2021 - Reply

   Повече без самоличност, предполагам че като хейтиш, знаеш много добре, къде е работил! За езиците които говори Английски и руски! И български, разбира се, от името му си личи, Васил, не Джон някой си хейтов! И к’во ще договаря, комисиони ли?!? Парите трябва да се управляват, а бъдете сигурен/сигурна има достатъчно опит в управлението на чужди пари!

 • Таня Василева
  March 20, 2021 - Reply

  Човече без самоличност, предполагам че като хейтиш, знаеш много добре, къде е работил! За езиците които говори Английски и руски! И български, разбира се, от името му си личи, Васил, не Джон някой си хейтов! И к’во ще договаря, комисиони ли?!? Парите трябва да се управляват, а бъдете сигурен/сигурна има достатъчно опит в управлението на чужди пари!

  • джон голт
   March 20, 2021 - Reply

   Никой не оспорва никакви качества ! Само че излезте на улицата спрете някой и питайте кой е този човек . Смятам ,че като нов зам.кмет трябва да бъде официално представен медиите и хората . Критиката ми е към дописката ,която е непълна за професионалния опит на човека !

 • антигошокрадецов
  March 27, 2021 - Reply

  Момчето е свястно и кадърно.В сравнение с Гошу от Недялско и неговата кохорта от крадци ,си е направо супер!Оставете го да работи ,вместо да му търсите кусури ,другари от РБ -все бивши крадци от Герб.

 • Кура ми Янко
  January 21, 2022 - Reply

  Един страхотен льохман, но със солиден гръб! От много години го лансират къде ли не, баща му все иска да му намери някоя службичка. Като му видиш мутрата и поведението на буржоа, няма какво повече да се спори

Leave a reply