Кръстьо Петров, областен координатор на „Атака”: „Трета политическа сила сме в Ямболска област, а бяхме сами”

Krystio_PetrovA„Отново сме трета политическа сила в Ямболска област, въпреки че се явихме сами на изборите”, заяви за „Делник” областният координатор на „Атака” Кръстьо Петров. Най-силен резултат националистическата формация има в община Стралджа, и най-вече в самия град Стралджа. Там живее водачът на листата на „Атака” за предсрочните парламентарни избори Гроздан Иванов.
Кръстьо Петров каза още пред „Делник”, че има села в община „Тунджа”, в които резултатът на „Атака” в сравнение с предните избори се е вдигнал многократно, като даде за пример Безмер. „Представянето ни на национално равнище е много добро, най-вероятно ще се окаже, че партията ни в Ямболския избирателен район е сред първите като резултати от всички райони”, допълни областният координатор на „Атака”, който беше втори в листата.
„Нашите сметки показват, че бюлетините, получени от ГЕРБ, не стигат за трети мандат, а тези на БСП не са достатъчни за втори мандат, така че трябва да им преливат от някъде гласове”, заяви още Кръстьо Петров.
Водачът на листата на „Атака” в Ямболския избирателен район Гроздан Иванов явно е хвърлил много тичане, особено в родния си град Стралджа и в общината, за да е там най-силният резултат на партията. 33-годишният Иванов е общински съветник от „Атака” в Стралджа и общински координатор на партията.

About the Author :