Традиционен базар на ръчно изработени подаръци “Ямболска Коледа”

Ямбол, 11.12.2019 г.

Традиционният вече базар на ръчно изработени подаръци „Ямболска Коледа“ беше открит вчера в 16.30 часа във фоайето на сградата на Научно-технически съюзи -Ямбол /НТС/. Базарът продължава до 14 декември включително и е на разположение от 10 до 19 часа на почитателите на ръчно изработената с много вкус и лично отношение уникална коледна украса.

Базарът се провежда за четвърта поредна година и обединява сръчността и фантазията на няколко дами. Това са: „Хоби арт Юлия“ – Юлия Върбанова, „Майсторилницата на Краси“ – Красимира Харутюнян, „Арт ателие Мая“ – Мая Тодорова, „Камък, ножица, хартия“-Милена Дангова и „Жана Арт“-Жана Михова.

Още от октомври сръчните дами събират нови идеи за бъдещите сувенири, осигуряват си материалите, експериментират с тях, а краят на ноември и дните през този месец е времето на усърдна работа и майсторене. Сега резултатът от тяхното въображение и умели ръце е налице. Тук може да намерите коледни венци, украса за елхата, уникални свещи и свещници, снежни човеци и Дядоколедовци, празнично украсени кутии, бутилки и какво ли още не…

About the Author :