Тити Папазов стана треньор на ямболския „Ел класик”

Titi-Papazov-1AЕкстравагантният баскетболен специалист Константин Папазов-Тити се нагърби с още една функция-той вече е треньор на любителския ямболски футболен тим „Ел класик”.
До това се стигнало след среща между фенове на „Левски” и играчи на отбора, преминала в задушевна атмосфера. На срещата старши треньорът на баскетболния тим на „сините” и селекционер на националния мъжки състав, разказал любопитни неща от битието на Тодор Батков, като изразил възхищението си от качествата на боса на най-популярния футболен клуб в страната.
На другия ден, събота, Тити Папазов бе в стихията си в зала „Диана”, където воденият от него отбор успя да измъкне победата от баскетболистите на „Ямбол”. Наставникът на „сините” се кара десетина пъти с най-разпалените фенове на нашия клуб, направи ред забележки на реферите, но нещата все пак приключиха без кръвопролитие.
Новият отбор на Тити, футболният „Ел класик”, е настоящ първенец в традиционния шампионат за аматьори, организиран от „Диана кабел” и „Оптинет”.

About the Author :