Тежка загуба на „Ураган” у дома

Uragan-1Футболистите на „Ураган” допуснаха неочаквана и тежка загуба на свой терен от състава на „Верея”. Старозагорският отбор, който е едва на 13 място в Югоизточната трета група, се яви на стадиона в село Кабиле като за важен шампионатен мач, и обърна „Ураган” от Бояджик с 2:5.

Дори срещу най-силните клубове в Югоизточната група домакините не бяха допускали толкова тежка загуба, вероятно има някакви сътресения при тях, след като бе сменен треньора им Тодор Киселичков. Това бе втора треньорска смяна в „Ураган” от началото на сезона.

Въпреки поражението, „Ураган” продължава да е на седма позиция с 42 точки, докато „Верея” е едва на 13 място с актив от 35 точки. Тежката загуба в сряда, десети май, развали и головата разлика на нашия представител, той вече е с отрицателен показател – 52:54.

До края на първенството остават само два кръга, в отминалия кръг лидерите взеха по още три точки. „Загорец” би Раднево на негов терен с 0:2, „Марица”, която скоро показа класата си и срещу „Ураган”, разби в Раковски едноименния клуб с 0:4, а Карнобат у дома нямаше никакви проблеми с Кърджали – 4:0.

Във временното класиране продължава да води „Загорец” с 75 точки, но той още не е сигурен първенец на Югоизточната трета група, тъй като „Марица” изостава само с три точки. На третото място, вероятно и след последния съдийски сигнал, ще бъде Карнобат, той има 68 точки. Четвъртият , Казанлък, изостава с осем точки от карнобатския отбор, така че няма никакви шансове да влезе в призовата тройка.

About the Author :

Leave a reply