Театрални празници „Невена Коканова“, Ямбол през юни

Ямбол, 05.05.2023 г.

Драматичен театър „Невена Коканова“ организира XXVI Театрални празници „Невена Коканова“.

От 12 до 17 юни в шест поредни вечери ямболската публика ще се наслади на едни от най-добрите и интересни спектакли представяни на сцените в страната.

Както във всяко издание до сега и тази година в селекцията има различни по жанр и тематика спектакли от продукцията на българските театри.

През 2023 година в програмата на XXVI Театрални празници „Невена Коканова“ са включени комедии, драми, музикални спектакли, произведения на български и чуждестранни класически и съвременни автори.

Гостуват театри от София, Варна, Бургас и Габрово.

Ще бъдат представени спектакли на режисьори като проф. Атанас Атанасов, Петринел Гочев, Красимир Спасов, Борислав Чакринов, а на сцената освен Стефка Янорова, Гергана Данданова, София Бобчева, певицата Тони Димитрова, Георги Кадурин, Свежен Младенов, Стоян Радев, Симеон Лютаков ще излязат и много други талантливи актьори.

XXVI Театрални празници „Невена Коканова“ ще предложат отново изненада за зрителите-симбиоза на различни по вид и изразни средства изкуства.

Продажбата на билети за XXVI Театрални празници „Невена Коканова“ започва на 9 май.

Възможностите за закупуването на билети са няколко-на касата на ДТ „Невена Коканова“, чрез организаторите на театъра и онлайн чрез платформата ENTASE.

 

 

 

 

 

About the Author :