„Тандем” спечели злато и бронз в Албена

MOMCHIL I BETIСъс златен и бронзов медал се завърнаха танцовите двойки на Клуб по спортни танци “Тандем” от републиканското първенство по спортни танци в Албена. Клубът взе участие в него с 6 танцови двойки, които се представиха на ниво.

Малките таланти  Момчил Василев и Беатрис Тодорова направиха своя дебют на държавно първенство. Те се класираха на 14 място, малко не им достигна да попаднат в най-добрите 12 двойки на България до 9-годишна възраст.

Атанас Атанасов и Магдалена Михайлова за първа година участваха в по- високата категория до 15 г. Наско и Маги успяха да победят  половината танцови двойки на България и се класираха на 16 място от 30 танцови двойки.

В същата категория Мирослав Бонев и Емилия Джелебова се бореха за призово място на държавно първенство първи ранг, но се класираха на 4 място. Треньорите им споделиха, че танцовота двойка е била фаворит за шампионска титла и оценката им е била много несправедлива.

Илиян Георгиев и Даниела Ничева в категория младежи се класираха в 1/4 финала на 16 място .

Georgi i Aleksandrina - shampioni na bulgaria seniori 1 - 2014Голям успех постигнаха Георги Георгиев и Александрина Иванова в категория сеньори. Танцовата двойка единодушно на всички танци бе оценена на първо място. Георги и Александрина спечелиха своята първа шампионска титла. Танцовата двойка ще представи България на Световно първенство в Римини – Италия .

Ръководителите на КСТ “ Тандем” Георги Найденов и Олга Седова в категория състезатели над 19 години се представиха достойно.

 

 

joro i olia 2014Жоро и Оля се клариха на 3 място и завоюваха своя пореден медал от държавно първенство.

Клуб по спортни танци “Тандем” води усилена подготовка за международния турнир по спортни танци DIANA CUP 2014 – кръг от световната ранг-листа.

За четвърта поредна година турнирът ще се проведе на 1-2 ноември в спортна зала „Диана” в град Ямбол. Домакините очакват над 20 държави участници.

 

About the Author :