Тайсъна работи на двора в Кукорево, докато е под карантина

Многократният европейски шампион по бокс Даниел Асенов не се плаши от коронавируса. Добре е, намира се в родното си село Кукорево и използва хубавото време, за да върши земеделска работа, споделя самият той пред „БЛИЦ“. Под карантина е, сам е и спазва мерките. Той е един от 11-те национали, които 10-ти ден са под карантина след завръщането си от Англия на 17 март. Боксьорите участваха в преждевременно прекратената заради COVID-19 олимпийска квалификация.

Преди дни стана ясно, че след прибирането си от състезанието двама турски спортисти и треньорът им са заразени с коронавирус, а Тайсъна се би именно с представител на тази държава. „Не съм имал никакви симптоми, няма страшно. Разбрах, че при колегите от Турция е плъзнала заразата. Аз се бих с турчин, но не съм болен от коронавирус. Не се плаша от коронавируса, куче съм аз! Доколкото зная никой от нашия отбор няма оплаквания, така че всичко е наред“, е заявил Даниел Асенов пред „БЛИЦ“.

About the Author :

1 Comment to “Тайсъна работи на двора в Кукорево, докато е под карантина”
  • Стоян
    March 28, 2020 - Reply

    Да ме извинява Даниел ама да си е в Кукорево при семейството е всичко друго но не и карантина,дано си е направил и тест.

Leave a reply