С предлжение за брак започна предизборна среща на коалиция „БСП-ЗС „Александър Стамболийски” в Безмер

DSC02993DSC02994Емоционално започна предизборната среща на коалиция „БСП-ЗС „Александър Стамболийски” в село Безмер, община „Тунджа”. Живко Дончев направи предложение за брак на чаровната Силвена Петрова – танцьорка към състава на читалището. Младите хора бяха поздравени от народните представители от парламентарната група „БСП лява България” Атанас Мерджанов и Кирчо Карагьозов, от кандидата за кмет на община „Тунджа” Георги Стоянов Георгиев и от присъстващите кандидати за общински съветници. Поздравления за щастлив и сигурен живот в родното село отправи кандидатът за кмет на Безмер Росен Русев.

DSC03010В обръщението си към участниците в срещата Росен Русев – кандидат за кмет втори мандат, заяви: „През изминалия мандат аз бях един от най-младите кметове на общината. Срещнах се с редица трудности в работата си, но вашата помощ, безмерци, вашата отзивчивост, вашето разбиране и включване в решаването на проблеми на селото, ме карат да се чувствам уверен и да застана тук пред вас, за да поискам отново вашето доверие, за да продължим да работим заедно за благото на нашето село”.

DSC02990Росен Русев представи пред участниците в срещата акценти от стореното за жителите на село Безмер през изминалия мандат. Сред придобивките са: ремонт на сградите на детската градина и селската здравна служба; извършени асфалтови кърпежи и чакълиране на улици; ремонт на отводнителен канал; ремонт на покрива на сградата на младежкия дом и на водопроводната инсталация в кметството. Монтирана е нова автоспирка. По проект на общината е дооборудвана фитнес залата и доставено ново оборудване на футболното игрище. Чрез проект по инициативата „Заедно с Тунджа” са осигурени тенис маса и маса за шах на открито. Със съдействието на общината е осигурена самоходна косачка за поддържане на големите зелени площи в Безмер. Чрез общински проект в клуба на пенсионера е доставена модерна аудио-визуална техника.

DSC03029В предизборната програма на Росен Русев приоритетно са заложени асфалтови кърпежи и чакълиране на уличната мрежа, чакълиране на път в гробищния парк, ремонт на тротоари, възстановяване съблекалните на спортния комплекс, преустройство на сграда с отпаднала необходимост в открита лятна сцена, още по-голяма подкрепа на емблематичния за общината младежки танцов колектив, танцов клуб „Ритъм” и лятна танцова академия.

DSC03034„Ако отново заслужа вашето доверие, през следващия мандат аз вече ще вървя по отъпкана пътека, защото познавам отговорностите на кмета, зная проблемите на селото и ще отстоявам интересите на Безмер”, заяви в заключение кандидатът за кмет на Безмер Росен Русев.

DSC03044Висока оценка за работата на Росен Русев дадоха досегашният кмет на община „Тунджа” и кандидат за четвърти мандат Георги Стоянов Георгиев и народните представители Атанас Мерджанов и Кирчо Карагьозов.

 

DSC03058Атанас Мерджанов: „Политиката, олицетворявана от Георги Стоянов Георгиев в община „Тунджа” и от Росен Русев в село Безмер, е алтернатива на политиката на ГЕРБ”

Кирчо Карагьозов: „Нека кажем „Не!”на езика на омразата, който ползват нашите опоненти. Хората на село са мъдри и могат да отсеят зърното от плявата и по-добре е да търсим онова, което ни събира, а не – което ни разделя.”

DSC03064

About the Author :