С оптимизъм и вяра до 80 години

юбилей 80Емоционален празник се състоя в Пенсионерски клуб „Надежда“ с. Кукорево – тържествено беше отбелязана 80-годишнината на Недялка Пантелеева от село Кукорево.

Целият живот на Недялка Пантелеева е посветен на животновъдството. Упорит труд, награди, успехи и признания за всеотдайността й. Многото приятели, дошли да споделят празника на юбилярката, са доказателство за спечелено заслужено уважение от един достойно изживян живот.

Поздравителен адрес и подарък от името на кмета на Община „Тунджа” Георги Георгиев връчи Йордан Николов – старши експерт, отговарящ за клубовете на пенсионера в общината. Гост на празника беше и председателят на НЧ „Виделина – 1928“ с. Кукорево Петранка Митева.

Към момента баба Недялка живее в селото и се радва се на своята правнучка като се грижи за нея и я изпраща всяка сутрин на детската градина. Годините не са я променили – тя е все така жизнена, много позитивна и дейна. В разговор със своите гости бърза да добави, че своето дълголетие дължи на това, че винаги гледа напред с усмивка, оптимизъм и вяра, че утре денят ще е по-хубав. Готова е да посрещне още много нови неща, да бъде част от всичко, което животът може да й предложи.

С много песни, танци, цветя и поздравления продължи празникът на юбилярката.

 

Веселина Димитрова

About the Author :