С изненади, подготвени от малчуганите, завърши курсът по английски в „Пробуда”

DSCN3943С програма, подготвена изцяло от децата, днес завърши двуседмичният безплатен курс по английски език в НЧ „Пробуда – 1909”, воден от Себ Сийгър. Малчуганите бяха украсили залата с разноцветни балони, на които бе написано „Thanks you”. Те бяха подготвиха музикален поздрав от любимия му композитор Вивалди,имаше специално послание и подарък – колаж от техни снимки. По тяхна молба Себ им посвири на флейта, а накрая заедно изиграха танц, който са научили по време на курса.

DSCN3942Себ Сийгър е на 15 години от Хюстън, Тексас.  Майка му Галя е българка и преди години е вземала първите музикални уроци именно в читалище „Пробуда”. Себ учи в училище „Кинкейд” в своя град, обича да свири на флейта и в училищния оркестър, пада си по роботиката, компютрите и въобще по точните науки. Когато идва в България той обича да прекарва времето си с баба си и дядо си и е голям фен на бабината кухня.

DSCN3935За тазгодишните си ученици от езиковия курс казва, че са едни от най-амбициозните и жадни за учене деца, които е виждал. Всички заедно много са се забавлявали по време на занятията. А че ученето е било лесно и приятно, като за през ваканция, се потвърждава от факта, че децата изпратиха Себ с неподправена топлота.

DSCN3939

About the Author :