Съобщение на ГЕРБ: Ямбол ще има обновена спортна зала благодарение на Правителството!

Ямбол, 9.12.2020 г.

С Постановление на Министерски съвет днес за област Ямбол са отпуснати допълнителни средства, за важни инфраструктурни проекти, на стойност близо 9 млн.лв.

За община Ямбол средствата, които държавата отпуска  допълнително са 7 340 560 лв., община Елхово получава 1 000 000 лв.,  община Стралджа ще получи 600 000 лв. С отпускането на тези допълнителни средства за област Ямбол Правителството и премиерът Бойко Борисов още веднъж показаха, че не делят общините на общини с кметове на ГЕРБ и други, а поемат и изпълняват конкретни ангажимент към регионите и хората.

Благодарение на добрата работа между местната и държавна власт, както и добрата работа на политическо ниво ще бъдат реализирани няколко важни проекта. Единият от които е  основен ремонт на Спортна зала „Диана“ на стойност 4 млн. лв. С отпускането на средствата за ремонт и реконструкция на спортната зала, Ямбол и ямболци ще имат дълго очакваното обновено спортно съоръжение. Средства за обновяването на залата обеща лично премиерът Борисов на гражданите на Ямбол. Това ще бъде място където спортистите да тренират и се състезават, а хората да посещават с удоволствие. С отпуснатите пари ще бъде реализиран и още един важен инфраструктурен проект за Ямбол – ремонт и реконструкция на улицата от бензиностанция ШЕЛ до ул. Атанас Кратунов в к-с „Златен рог“ на стойност 2 390 560. За изграждане на тротоари и тротоарни настилки община Ямбол получава 950 хил. лв.

Община Елхово ще има възможност и ще извърши ремонт на уличната мрежа на територията на общината на стойност 1 млн. лв.

Средствата, в размер на 600 хил. лева, за община Стралджа са за ремонт на уличната мрежа на територията на общината.

Областният координатор на ПП ГЕРБ Ямбол Петър Киров коментира решението за отпускане на допълнителни средства на общините от областта. „Като областен координатор съм изключително доволен и благодарен, че за поредна година  Правителството отпуска допълнително средства и за нашата област! Тези средства са от изключителна важност за общините, с тях ще бъдат реализирани значими за всички граждани на областта проекти. Благодаря на премиера, че изпълни този ангажимент към гражданите не само на Ямбол, а на цялата област, да има обновена спортна зала!“

Пресцентър на ГЕРБ – Ямбол

About the Author :

2 Comments to “Съобщение на ГЕРБ: Ямбол ще има обновена спортна зала благодарение на Правителството!”
 • Страхил
  December 9, 2020 - Reply

  Старо е, но е подходящо за тази новина:

  “Благодарим ти

  Партийо любима

  Благодарим ти Партийо любима,

  затова, че днес те има.

  Благодарим за грижата голяма,

  макар, че пенсиите нови пак ги няма.

  Благодарим ти за стандарта на салама,…… какво, че гледаме го само на реклама.

  Благодарим за хляба и водата,

  какво, че скача им цената.

  Благодарим и за цената на бензина,

  Не пътуваме, не ходим в магазина.

  Благодарим за новите ни магистрали,

  за да ги има, никога и нищо не сме яли.

  Благодарим ти за борбата с Октопода,

  как хубаво е с белезниците на пода!Благодарим за близостта голяма,

  от Цецо никой вече тайни няма.

  Благодарим ти за Шенген,

  чакаме го вече всеки ден.

  Благодарим за перспективата пред нас,

  но най-добре – без Вас!”

 • ГЕОРГИЕВА
  December 21, 2020 - Reply

  ВОЛЕН ДИЧЕВ ЛИ Е ПИСАЛ ТАЗИ СТАТИЯ ХАХАХ СМЕШНИЦИ ТАКИВА, ЗАЩО СИ ПРИПИСВАТИ ЗАСЛУГИ.. ГЕРБ ТА ГЕРБ, А НЕ БИ ЕДНА ДЪРЖАВА ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ТЕЗИ НЕЩА .. ЖАЛКИ СТЕ!

Leave a reply