Стрийт фитнес демонстрация по повод Деня на Ямбол и Международния ден за борба с наркотични вещества – 26 юни

По повод отбелязването на Международния ден за борба с наркотични вещества – 26 юни, който беше и последен празничен ден от програмата за Деня на Ямбол – Свети Дух, в Градски парк – Ямбол се проведе стрийт фитнес демонстрация. В събитието, част от кампания под надслов „За да има и утре!“,  се включиха ямболски спортисти, които демонстрираха своите умения на лостове и промотираха здравословен начин на живот. Участниците получиха тениски с логата на Община Ямбол и кампанията.

На мероприятието присъстваха заместник-кметовете Енчо Керязов, Михаил Керемидчиев и Васил Александров.

Енчо Керязов, заместник-кмет и председател на Общински съвет по наркотични вещества при Община Ямбол, също се включи в демонстрацията и показа упражнения за различните мускулни групи.

Демонстрацията събра завиден интерес сред гражданите. Целта на събитието беше младите хора да бъдат подтикнати към полезни и приятни за тях дейности.

Общински съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационен център към него целогодишно популяризират спортът като превенция на рисковото поведение сред ямболските деца и младежи.

Кампанията се организира за поредна година от Общински съвет по наркотични вещества при Община Ямбол, Превантивно-информационен център за борба с наркоманиите към него и Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетните и непълнолетните.

About the Author :

Leave a reply