„Стралджа 2015” победи в голямото дерби на Ямболска област

501944176С  мега дербито между отборите на „Искра”/Симеоново/ и „Стралджа 2015” ще се запомни шестият кръг на „А” областната футболна група. В него гостите от общинския център постигнаха много важни три точки, надигравайки опонента си с 1:2 и вече направиха по-солидна разлика в точките.

Играещият силно от началото на есенния полусезон  тим на „Гагарин”/Крумово/ се прибра с една точка от гостуването си в Болярово на тамошния „Ботев”, а „Тракиец”/Кукорево/ трябваше да преглътне домакинска загуба от стабилния тим на „Межда”.

Продължиха лошите кръгове за „Изгрев”/Меден кладенец/, който през  уикенда загуби у дома от Генерал Инзово с конфузното 1:4. С поражение трябваше да се примирят и футболистите на „Победа”, които са лишени и от двама състезатели, Стойко Стойков и Румен Точев, те изтърпяват наказание за разправиите в мача срещу „Искра”. Тимът на Победа падна в този кръг с минималното 1:2 от „Червена звезда”/Каменец/.

В класирането с пълен актив от 18 точки е Стралджа 2015”, следван от ”Червена звезда” с 15 точки и „Гагарин”/Крумово/ с 14 точки. С по 12 точки са два състава: „Межда” и „Искра”.

В дъното на таблицата с по една точка са „Победа”, „Изгрев” и „Бенковски”, а без нито една точка е „Тракиец”/Кукорево/.

About the Author :

Leave a reply