Стралджа поздрави АСКО

DSC05065С огромно уважение към труда на специалистите по комуникации в общините кметът на община Стралджа Митко Андонов поздрави ръководството на АСКО/ Асоциация на специалистите по комуникации в общините/ по повод 15-годишнината от учредяването на организацията. „Благодарение на вас , които своевременно, качествено и обективно давате публичност за постиженията на общините, ние, кметовете, имаме своя комфорт и се радваме на добра обратна връзка с хората.” се посочва в поздравителния адрес на г-н Андонов до Михаела Малеева, изп.директор на АСКО.

15-та годишнина от основаването на АСКО бе отбелязана със среща на РR-ите в Сливен в съчетание със семинар на тема „Вътрешни комуникации”. Водещата цел, както подчерта г-жа Малеева, е подпомагане процеса на изграждане на ефективни вътрешни комуникации в администрацията и примери за добри практики за мотивиране на екипите и изграждане на положителен образ. В изпълнение на програмата историята , настоящето и бъдещето на АСКО представи Михаела Малеева. Стана ясно, че сред бъдещите задачи на Асоциацията  е създаването на помощен Информационен център за обмяна на професионален опит.

Инж.Кольо Милев, кмет на община Сливен и председател на РАО”Тракия”,  който  бе домакин на срещата, подчерта важната роля на специалистите по комуникация за дейността на всяка съвременна организация и особено за общините, към които са насочени високите изисквания  и очаквания на обществото.   Поздравления към организацията поднесе и проф. Иван Върляков, изп.директор на РАО”Тракия”.

С покана за участие в работата на семинара се включиха Атанаска Христова, секретар на община Стралджа и Надя Жечева, „Връзки с обществеността”. С ръководството беше обсъден въпроса за членство на община Стралджа в организацията на специалистите по комуникации и персонално участие на стралджанските представители.

 

About the Author :