”Стралджа” победи „Червена звезда” в регионалното дерби

fkФутболистите на Стралджа постигнаха първи успех в първенството и то в регионалното дерби срещу „Червена звезда”/Каменец/ след 2:0. Тази победа на стралджани им донесе първите три точки в първенството на „А” областна група, от което изминаха три кръга. Съставът на Каменец слезе от върха в класирането, където с пълен актив са вече само Елхово и „Искра”/Симеоново/.

Тимът на Елхово отнесе на негов терен отбора на Генерал Инзово с 0:4, а „Искра” съсипа като гост новака в „А” областната група „Кабиле” с 0:7. Лоши времена настъпиха за футболистите на Кабиле, след три кръга те все още нямат дори една точка на сметката си, а и головата им разлика е конфузна – 1:11.  Много слабо продължава да играе тимът на „Тракиец”/Кукорево/, който загуби пред своя публика с 1:2 от състава на „Ботев”/Болярово/.

В последния двубой от кръга отборът на шампиона „Межда” надигра с минималното 2:1 „Бенковски”/Зимница/ като домакин.

След поражението си от Стралджа , звездашите от село Каменец слязоха на трета позиция с 6 точки, колкото има и Болярово.

Единственият отбор, още недопуснал попадение в мрежата си, е този на „Искра” от Симеоново – той има голова разлика 14:0.

About the Author :