Стралджа и Елхово са експреси

IMG_7607Без грешка изиграха и четвъртия кръг от първенството на „А” областната група съставите на ОФК „Елхово” и ОФК „ Стралджа”. Стралджани бяха с гостуване на традиционно трудния стадион на „Тракиец” в Кукорево, но добавиха нови три точки, при това без да допуснат попадение в своята врата – 0:2. Другият лидер, „Елхово”, разби и новака „Искра”/Симеоново/, и то на негов терен-1:6. На върха и двата тима са с пълен актив от 12 точки, интересно е, че стралджани все още пазят мрежата си суха – головата им разлика е 16:0. Затова пък елховският им опонент е по-резултатен, вкарал е 23 гола, допуснал е два.

В дъното на таблицата твърде рано се насадиха съставите на „Бенковски”/ Зимница/ и Безмер. При зимничани вече сякаш има традиция – ако са добре, то това означава, че са в челото на класирането, ако падат, падат много тежко. В четвъртия кръг те правят именно второто, и то пред своя публика, губейки с 1:6 от „Ботев”/ Болярово/. Класическата загуба на Безмер във Войника с 3:0 не е никаква изненада, домакините явно ще гонят пак място в първата тройка на „А” областната група.

Един от хитовете на миналия сезон, „Червена звезда”/Каменец/,сега е колеблив. В отминалия кръг звездашите не съумяха да бият на свой терен и завършиха 0:0 с Межда. В този кръг прави впечатление много слабото представяне на домакините, още един от тях, „Ботев” от Генерал Инзово, напусна без радост терена – 1:3 срещу Победа.

 

About the Author :