„Стралджа” губи служебно в Карлово, забравили медицинския протокол

IMG_7607Футболистите на „Стралджа” загубиха служебно от Карлово предпоследния си мач от първенството на Югоизточната „В” група.

В сайта на Зоналния съвет на БФС-Пловдив се съобщава, че клубът от Стралджа не е представил задължителния протокол от медицинския преглед, който се прави преди всеки двубой. Друг източник каза за „Делник”, че на стадиона в Карлово пристигнали едва 11 състезатели на ОФК „Стралджа” и това била истинската причина да се лансира версията за липсата на медицински преглед.

За голямо съжаление, с тази служебна загуба стралджани загубиха всички шансове да останат в Югоизточната „В” група, тъй като разликата между тях и предпоследния в класирането „Сливен” е 4 точки, а има само един мач до края на шампионата.

В последно време упорито се твърди, че отборът от града под Сините камъни си служи с нечисти похвати, за да запази мястото си в трета дивизия.

Поне две срещи на „Сливен” са били уговорени, категорични са хора от Стралджа, които познават кухнята на нещата в Югоизточната „В” група.

 

About the Author :