Стралджани прегазиха ”Ботев”/Инзово/ на негов терен

PIC_0237aВ изиграните три срещи в неделя от областната „А” футболна група имаше интересни резултати. Младият тим на „Стралджа” сякаш напипва ритъма на надпреварата и постигна категоричното 0:4 като гост на състава на Генерал Инзово. В спор за челните места в дерби мача между „Искра” от Симеоново и „Червена звезда”/Каменец/ не бе излъчен победител – 0:0.

В третия неделен двубой „Тракиец”от Кукорево не пропусна да вземе убедителни три точки у дома си, като победи с класическото 3:0 състава на „Бенковски” от Зимница.

Тези резултати доведоха до трето място във временното класиране на Стралджа, воден от изключително опитния треньор Христо Колев-Хитона, като тимът има вече 15 точки. Ремито, което допусна на свой терен „Искра” го отдалечи на 5 точки от лидера в „А” областна група Елхово, който има все още само победи на сметката си след изиграните 7 кръга.

На четвърта позиция е Болярово с 12 точки , а пети е тимът на „Червена звезда” от Каменец с 11 точки.

На дъното са съставите на настоящия първенец на групата „Межда”, който е само с 3 точки, толкова има и „Бенковски” от Зимница, но той се представя слабо вече няколко сезона.

About the Author :