Стартира кампанията по номиниране на кандидатите за народни представители на ПП ГЕРБ от Ямболски регион

Ямбол, 26.01.2021 г.

Номинациите за кандидати за народни представители във всички общински структури на ПП ГЕРБ се провеждат от 26 януари до 8 февруари. Започва номинирането на личностите в листата за народни представители за Ямболска област. За листата на партията по традиция ще могат да бъдат номинирани и кандидати от гражданската квота.

За кандидати за народни представители могат да бъдат номинирани членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ, които със своя обществен авторитет и активна гражданска позиция, са доказали, че работят в интерес на обществото.

От 26 януари до 8 февруари всеки един членовете на ПП ГЕРБ в област Ямбол може да участва в номинациите, чрез които ще бъдат излъчени народните представители в следващия парламент. Номинации могат да направят всички членове на ПП ГЕРБ с платен членски внос. Те могат да бъдат направени в офисите на общинските организации на ПП ГЕРБ в Ямбол и другите общини, както и на e-mail: [email protected]

Всеки член на партията може да направи до три номинации за народни представители. Те могат да са членове на ГЕРБ или представители на гражданския сектор.

Общинските ръководства изпращат постъпилите предложения и номинации на Областното ръководство, което обобщава резултатите и изпраща предложенията на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.

Областният координатор на ПП ГЕРБ Ямбол Петър Киров призовава всички членове на политическа партия ГЕРБ в общините Ямбол, Елхово, Стралджа, „Тунджа“ и Болярово да бъдат активни, да посочат тези, които достойно ще представляват региона и организацията в Народното събрание! Защото Вашият вот има значение!

След приключване процеса по номинациите, Изпълнителната комисия ще направи детайлен преглед на всички предложения и ще утвърди кандидатските листи за народни представители на партията.

About the Author :

4 Comments to “Стартира кампанията по номиниране на кандидатите за народни представители на ПП ГЕРБ от Ямболски регион”
 • паце.енд
  January 26, 2021 - Reply

  Управителя на ДКЦ 1 И СЧЕТОВОДИТЕЛКАТА НА стоян драгнев жена му – ДА ВЪРНАТ НЕПРАВОМЕРНО ПОЛУЧАВАНИТЕ заплати за 8години! Все едно са управлявали Пирогов ?? http://yambolnews.net/obshtina-yambol/item/40354-za-zaplatata-na-edin-upravitel-na-obshtinsko-druzhestvo-shte-stane-vapros

 • stan4o
  January 26, 2021 - Reply

  В материала, предложен на ОбС, обаче се посочва че месечното заплащане на управителя на ДКЦ 1 д-р Венцислав Славов е в пъти повече от годишния дивидент на собственика на дружеството Община Ямбол.
  В договора, по който през 2012 г. докторът е назначен за управител се казва, че заплащането му ще е в размер на 300 на сто среднатата брутна месечна заплата в дружеството, но не повече от 12-месечната средна брутна месечна работна заплата в страната.
  Възнаграждението на доктора се базира обаче на текст отнасящ се за ЕАД лечебни заведения, а ДКЦ 1 е ЕООД, са забелязали сега юристи на новото ръководство-
  На тези основания – неизпълнение, в целостта й, на Заповед, на законови несъответствия, /и правомощия/ кметът Валентин Ревански предлага на ОбС да вземе решение за намаляване на месечната работна заплата на д-р В. Славов на 4 минимални месечни работни заплати за страната.

  Това до края на април 2021 г, когато изтича подновявания от 2012 година договор с управителя на дружеството. Освободените от това средства могат да се насочат към подобряване на здравното обслужване на хората, смята кметът.

  Само за обща култура – средната месечна работна заплата /3 то тримесечие,данни на НСИ/ за обществения сектор в страната е 1428 лева.
  Минималната месечна работна заплата сега е 650 лева

 • аа
  January 26, 2021 - Reply

  каква заплата е получавал, назначеният от Г.СЛАВОВ управител.

  Припомняме, че въпреки нееднократните официални усилия на кмета Ревански, от ДКЦ1! не беше подадена информация, относно реалното вънаграждение на Управителя на Общинското дружество В резултат на това, ОбС взе решение да му определи заплащане:

  1. Определя месечно възнаграждение на управителя на „ДКЦ № 1-Ямбол“ ЕООД д-р Венцислав Иванов Славов, в размер до четирикратния размер на минималната месечна работна заплата, установена за страната за съответния месец, считано от 1 януари 2021г., за срок от 4 /четири/ месеца.

  Ревански – Мога много да коментирам, по този въпрос, но засега ще се въздържа. По-късно ако има въпроси ще отговоря, каза в дадената му възможност да допълни внесеното от него предложение на декемврийското заседание на ОбС.

  Въпроси нямаше. Вчера на Заседание на Комисията по териториално устройство, и на която за сведение беше даден плана за вътрешния Одит на общината, съветникът Сивкова е предложила в списъка на одитираните да бъде включено и общинскито дружество ДКЦ 1.
  Не, че има съмнения в коректността на сметките там, ама пък поне ще научим колко сме му плащали на човека!
  Разбира се, ако кметът реши да се съобрази /не е длъжен/ с направеното предложение в Комисията.
  Всъщност друга е точката, по която може да стане сблъсък на заседанието на Съвета в четвъртък, но може и да не стане, така че ще изчакаме… – http://yambolnews.net/obshtina-yambol/item/40730-mozhe-bi-nai-setne-i-nie-i-sobstvenikat-na-druzhestvoto-shte-nauchi

 • Киро машиниста
  February 1, 2021 - Reply

  Доказаните и недоказаните разбойници навярно вече се досещат, че когато демократичните и правни способи за възстановяване на справедливостта напълно се окажат без сила и значение, настъпва време на мъст и саморазправа по неписаните параграфи на народния съд.

Leave a reply