Срещи с народни представители на БСП

5e_48hie0Седем народни представители от парламентарната група на „Коалиция за България” идват на посещение в Ямболска област, за да се срещнат на 4 и 5 април със симпатизанти на БСП и граждани. Днес посещението започва от Стралджа и ще продължи в Ямбол. В събота са предвидени срещи в Ямбол и в Елхово. В региона ще пристигнат депутатите Дора Янкова, Александър Паунов, Ваня Добрева, Милко Багдасанов, Петър Кънев и Емил Райнов, а техен домакин ще бъде Кирчо Карагьозов.

                                    ПРОГРАМА

за срещите с народни представители от „Коалиция за България“ в 42-то НС в област Ямбол на

04 април /петък/ 2014 год.

14:00 ч. в гр. Стралджа – Среща с просветни дейци в клуб на пенсионера с народните представители Ваня Добрева, Милко Багдасаров и Кирчо Карагьозов.

                                                                 

15:30 ч. в гр. Ямбол – Пресконференция в Общински съвет на БСП-Ямбол с участието на народните представители Дора Янкова, Александър Паунов, Ваня Добрева, Милко Багдасаров и Кирчо Карагьозов.

17:30 ч. в гр. Ямбол – Среща в зрителната зала на НТС-Ямбол с участието на народните представители  Дора Янкова, Александър Паунов, Ваня Добрева, Милко Багдасаров и Кирчо Карагьозов.

 

05 април /събота/ 2014 год.

10:00 ч. в гр. Ямбол – Среща с просветни дейци и секретари на читалища в заседателна зала на община Тунджа с участието на народните представители Ваня Добрева, Милко Багдасаров и Кирчо Карагьозов.

10:30 ч. в гр. Елхово – Среща на партийния актив с народните представители Петър Кънев и Емил Райнов.

12:30 ч. в гр. Елхово – Среща на медицински работници с народния представител Емил Райнов в клуб на Интелигента.

About the Author :