Среща с потребители на социални услуги

DSC02479На 20 декември 2016 г., отдел „Социални дейности“ при община „Тунджа“ организира първата съвместна среща на потребители на социални услуги с общинското ръководството.  Гости на срещата бяха кметът на община „Тунджа“ Георги Георгиев и неговите заместници Станчо Ставрев, Георги Чалъков и Ели Василева. „… Уверявам Ви, че се гордеем с активната социална политика в подкрепа на хората, която нашата община „Тунджа“ провежда през годините.

DSC02491Благодаря Ви за Вашето разбиране, отношение и съпричастност, защото нищо от тази социална политика, нямаше да се случи, без Вашето поощрение и оценка. Имаме нужда от това да бъдем по-човечни, във всеки един момент от нашия живот. Приемете моите и на цялото ръководство на община „Тунджа“, най-искрени пожелания за много здраве и благополучие на Вас и Вашите близки, по случай наближаващите коледни и новогодишни празници…“, с тези думи кметът на община „Тунджа“ Георги Георгиев приветства всички присъстващи.

DSC02494С думи на благодарност към общинското ръководство за грижите, които полага през годините за жителите на общината, за отговорната социална политика и съпричастността към хората в нужда, се обърнаха ръководителите на социални услуги от селата Калчево, Веселиново, Генерал Инзово и Скалица. За срещата потребителите на социални услуги бяха подготвили кратка художествена програма, включваща песни, стихотворения и драматизации, свързани с църковния празник „Игнажден“. Срещата протече в изключително непринудена и сърдечна атмосфера.

DSC02499 DSC02504 DSC02513

About the Author :

Leave a reply