Среща с избирателите в село Ружица

IMGP4986На 27 септември 2015 година представители от кандидатите от листата на „БСП – лява България” се срещнаха с жителите от село Ружица. На срещата присъстваха : Христо Христов (кандидат за кмет на община Болярово и водач на кандидатите в листата за общински съветници), Атанас Дженков, Красимир Григоров, Мария Тодорова и Мария Маринова.

Кметският наместник Красимир Костов представи кандидатите и даде думата на дългогодишния кмет на общината и настоящ кандидат и водач на листата Христо Христов. Той разказа накратко какво е свършено до момента и какво предстои – за общината и конкретно за селото.

IMGP4987Г-н Христов сподели, че на територията на общината през последния мандат са реализирани около 40 проекта на стойност 20 милиона, почти във всяко населено място – дори в най-малките има по нещо свършено. Осведоми и жителите относно зареждането с дърва за огрев на населението, като подчерта,че не само цената на дървата не е повишена, но дори е по-ниска – 26 лева през този отоплителен сезон. Напомни на избирателите, че на тези местни избори, номерът на бюлетината, с която ще се гласува за кандидатите на БСП в общината е 5. Напомни също на избирателите, че двама от кандидатите пред тях са от село Ружица – Красимир Григоров и Мария Тодорова- млади и образовани хора, които те отлично познават.

IMGP4991След господин Христов към жителите на село Ружица се обърна Мария Маринова – едно от новите лица в листата, представител на коалиционния партньор – БЗНС „Александър Стамболийски”. Тя сподели с присъстващите мотивите си да приеме поканата да бъде част от листата. Смята политиката на социалистите в общината за най-достъпна, правилна и разумна и като тя, така и останалите виждат всички извършено за последните двадесет години.

IMGP4995Важна е приемствеността – от опитните специалисти като нея, към по-младите представители. Като педагог гарантира,че за децата в двете училища и детските градини се полагат достатъчно грижи, общинското ръководство винаги се е стремяло нищо да не им липсва. Тази година също голяма част от децата ще се хранят безплатно, а децата от детската градина от година вече са освободени от такса. За поредна година Общински съвет – Болярово гласува помощ за социалнослабите деца от всички образователни заведения, за да им бъдат закупено най-необходимото (дрехи, обувки, учебни пособия), за да започнат учебната година без притеснения.

IMGP4997В края на срещата бе дадено възможност на жителите да поставят въпроси, да дадат идеи и предложения какво да бъде направено за в бъдеще за селото и общината. Кандидатите поеха ангажимент, ако им бъде гласувано доверие, да продължат да работят за благото на жителите на общината и в частност на село Ружица.

About the Author :