Среща на областния управител с Ротари клуб

Rotari2 (1)Областният управител на област Ямбол Димитър Иванов се срещна с Нина Митева, Дистрикт Гуверньор на Ротари България за 2015-2016г., президента на Ротари клуб Ямбол д-р Красимир Пенчев, Антонина Бъчварова и Христо Христов от Ротари Ямбол. Повод за срещата бе новата ротарианска година и новите идеи и проекти, които стоят пред организацията.

„В навечерието на 20-годишнината на Ротари Ямбол можем да кажем, че клубът се утвърди като действаща структура с поредица инициативи и реализирани кампании“, каза д-р Красимир Пенчев и представи пред областния управител някой от конкретните идеи, които ротарианците имат желания да реализират в Ямбол.

Rotari2 (2)„Инициативи, които са полезни за обществото, разбира се ще получат подкрепата и съдействието на областния управител“, увери гостите Димитър Иванов.

От организацията изразиха желание да се включват с опита, капацитета и експертизата си в разработването на различни планове и стратегии, в реализирането на кампании на областно ниво. 

 „Бъди дар за света е темата на новата ротарианска година и ще бъде водеща и в проектите на Ротари клубовете в полза на обществото.

 

About the Author :