Спортът ражда приятелства

DSC02557Кандидатът за кмет на община „Тунджа” Георги Стоянов Георгиев, издигнат от Коалиция „БСП – ЗС „Александър Стамболийски” и независимият кандидат за кмет на село Тенево Димитър Комитов откриха официално обновените съблекални и стадион край селото. Присъстваха кандидати за общински съветници, ветерани на футбола и днешни състезатели от Тенево.

Георги Георгиев-кмет община ТунджаВ приветствието си Георги Стоянов Георгиев подчерта, че днес в община „Тунджа” има още един прекрасен спортен комплекс за тренировки на футболните клубове от общината, които са вече 19. „И през новия мандат ще продължим да влагаме средства за подобряване на спортните ни бази, защото жителите на „Тунджа” заслужават това”, заяви кандидатът на левицата за кмет на общината.

Димитър Комитов-кмет ТеневоКандидатът за кмет на село Тенево Димитър Комитов, председател на футболен клуб „Тунджа 2006”, развълнувано сподели: „Спортът ражда приятелства. Днес на стадиона сте футболисти от различни слоеве, с различни професии, живеещи в различни краища на България. Но в днешния ден футболът ви събра отново, за да изживеете заедно тръпката от величието на футбола.”

Георги Драгиев - треньор ветераниГеорги Драгиев Колев, треньор на футболния отбор на набор 1971-1974, класиран през 1986 година на трето място в VІІ-та републиканска спартакиада на основните училища от страната, заяви: „Ще се опитаме да покажем на младите, че и след 30 години можем да направим силен мач.”

откриване базаЕмоционално наситеният приятелски мач между отбора на ветераните и сегашния футболен клуб на Тенево – „Тунджа 2006”, завърши при резултат 4:3 за ветераните.

Общински предизборен щаб на Коалиция „БСП-ЗС „Александър Стамболийски”, община Тунджа

 

DSC02565 DSC02572 DSC02574 капитаните на двата отбора

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

About the Author :