Спортни игри за празника на град Болярово в детската градина

IMGP6237Най-малките деца от общината – тези от детска градина „Здравец” също имаха участие в празничната програма по повод предстоящия 26 октомври – Димитровден. Малчуганите от Болярово и трите филиала (Стефан Караджово, Воден и Шарково) се включиха със спортни игри и музикална програма, като всеки от тях си избра по една дата (през периода 20-25 октомври), в която представиха своите спортни и музикални таланти пред родители и гости.

IMGP6238Спортните игри на боляровските деца бяха на 20 октомври. Двете групи – малките от „Буратино” и по-големите от „Мики Маус” бяха разделени на два отбора – на ябълките и на крушите. При по-малките капитан на отбора на „Ябълките” беше Елена, а на „Крушите” – Илиян. И в двете игри отборите демонстрираха бързина и сръчност завършиха с равен резултат. Децата и ръководителката им госпожа Стоянка Гочева получиха заслужените аплодисменти на гостите, сред които бе и общинският съветник Янко Анев.

IMGP6240При „Мики Маус” имаше щафетни игри, в които се изискваше не само бързина, но и съобразителност при преминаване на препятствията. Отборите отново завършиха наравно. „Крушите” с капитан Анелия и „Ябълките” с капитан Сияна. А в края на равностойните спортни игри, те поздравиха гостите с песнички и танц.

На 24 октомври от 10.30 часа ще е музикалната програма на малчуганите от детската градина в Болярово.

IMGP6241 IMGP6245IMGP6246 IMGP6247 IMGP6267 IMGP6268

 

About the Author :

Leave a reply