Спокойно начало на изборния ден

Ямбол, 11.07.2021

Изборният ден започна спокойно, съобщават от полицията. През изминалото денонощие  няма регистрирани нарушения на обществения ред в региона.

Създадена е организация и служителите на сектор „Български документи за самоличност“ ще работят в днешния ден от 8.30 до 19.30 часа. Те ще издават  удостоверения за изгубени /откраднати /повредени /унищожени лични карти и документи с изтекъл срок с оглед на упражняване на избирателните права на гражданите.

Сигнали, свързани с нарушения, които възпрепятстват нормалното протичане на изборния процес могат да се получават на тел. 112, на откритата денонощна линия в МВР 02/9011298, имейл адрес: [email protected], както на място в Областна дирекция на МВР и РУ “Полиция” – Ямбол.

Припомняме, че в секциите за гласуване не се допускат лица във видимо нетрезво състояние, както и лица носещи предмети, опасни за живота и здравето на гражданите.  При необходимост и при постъпило искане от страна на председателя на СИК служители на МВР ще оказват  съдействие за възстановяване на реда и спокойствието в секцията.

About the Author :

Leave a reply