Служители от РУ-Ямбол задържат пиян 75-годишен мъж, седнал зад волана и работят по сигнал за множество леки автомобили с нарязани гуми в комплекс „Хале“

Ямбол, 07.05.2022 г.

В РУ- Ямбол е образувано досъдебно производство за управление на МПС след употреба на алкохол. На 7 май, около 00:35 часа, на ул. „П. Славейков“ е извършена проверка на лек автомобил „Волво“, управляван от 75-годишен местен жител. При пробата на водача за употреба на алкохол, техническото средство е отчело стойност над 1,2 промила.  Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

Същият ден, към 09,55 часа, на тел. 112 е постъпил сигнал, за това, че в ямболския комплекс „Хале“ има няколко леки автомобили със срязани гуми. На място, при извършен  обход в района от полицейски служители са установили общо 23 автомобила с нанесени увреждания на гуми. Предприети са незабавни действия за установяване на извършителите. Част от собствениците на автомобилите не са установени на място. Действията по разследване на случая продължават.

About the Author :

Leave a reply