Служители на РУ – Ямбол задържаха 25-годишен за притежание на наркотични вещества и 50-годишен мъж за шофиране в нетрезво състояние. Разследва се и кражба на интернет кабел

Ямбол, 11.01.2023 г.

Криминалисти от РУ-Ямбол задържаха 25-годишен за притежание на наркотични вещества. Младият мъж е установен в ранните часове на 11 януари, при специализирана полицейска операция. В хода на проверката 25-годишният местен жител е предал около 15 грама метамфетамин. Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.

В РУ-Ямбол е образувано бързо производство за управление на МПС след употреба на алкохол. Снощи, около 23,40 часa, на ул.“Димитър Благоев“ е спрян за проверка лек автомобил „Опел“, управляван от 50-годишен мъж. При тестването на водача за употреба на алкохол, техническото средство е отчело стойност над 1,2 на хиляда. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

Служители от РУ-Ямбол разследват кражба на интернет кабел. Снощи в полицията постъпил сигнал, че за времето от 11,00 часа до  19,15 часа на 10 януари, от улиците “Илинден“ и “Крайречна“ в областния град са отнети около 300 метра интернет кабел, собственост на местна фирма. Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.

About the Author :