Служителите от Областна дирекция на МВР – Ямбол отбелязаха своя професионален празник

MVRДнес, 4 юли служителите от Областна дирекция на МВР – Ямбол отбелязаха своя професионален празник, на тържествената церемония, в сградата на дирекцията.

Директорът на ОДМВР Ямбол старши комисар Генчо Иванов поздрави служителите от дирекцията по повод 5 юли – Професионалния празник на служителите от МВР и отправи  своята благодарност към всички, които с ежедневния си труд, постоянство и всеотдайност допринасят за постигането на положителни резултати в борбата с престъпността, защита правата и свободите на гражданите и опазването на техния живот и имущество. Той изрази увереност, че и занапред служителите от ОДМВР Ямбол с достойнство ще продължат да посрещат многообразните предизвикателства в стремежа си да отговорят на очакванията на българските граждани.

MVR 6За проявена инициативност, постигнати високи и трайни резултати при изпълнение служебните задачи, със заповеди от министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова с отличие “Почетен знак – III ст.” са наградени 2 служители: гл.инспектор Г. Георгиев, гл.инспектор К.Койчев. С отличие  “Почетен медал” са наградени: комисар Евгени Христов и старши инспектор Т. Павлова.  С “Писмена похвала“ от министъра на вътрешните работи е отличен ст. инспектор М. Величков.

MVR 7Със заповед на главния секретар на МВР с “Писмена похвала” са наградени ст.инспектор Г.Вълев и ст.инспектор Д.Бъчваров.

За постигнати високи резултати в оперативно-издирвателната работа, в превенцията и разкриването на престъпления, за съществен принос при изпълнението на професионални задачи, за подобряването на административното обслужване на гражданите със заповеди на директора на ОДМВР Ямбол с “Писмена похвала” са наградени са 61 служители, а 17 служители са повишени в длъжност.

MVR 3Директорът на ОДМВР Ямбол връчи грамоти и предметни награди на всички деца – служители от разследващ екип “137”, които “разкриха” тежко криминално престъпление- грабеж, извършено на 30 юни в градския парк на Ямбол. Отличените  млади полицаи бяха посрещнати със силни аплодисменти от служителите на областната дирекция. Дипломи и награди получиха и победителите в състезанието по приложно колоездене за деца до 11 години, проведено на 30 юни в Ямбол, по повод 137-годишнината от създаването на Министерството на вътрешните работи.

MVR 4 MVR 5MVR 2 MVR 1

About the Author :