Служебна победа за ФК „Ботев”

IMGP5831aНа 4 май 2014 г.  ФК „Ботев”– Болярово взе първата си служебна победа с 3:0 срещу отбора на ФК „Калчево” – с. Калчево. Гостите от Калчево не се явиха на стадиона в Мамарчево, където боляровци трябваше да бъдат домакини. Причината, възпрепятствала калчевци ги да се изправят срещу непобедимия до този момент отбор на „Ботев” в пролетния полусезон,не е ясна.

Футболистите на ФК „Ботев” – Болярово бяха настроени за пореден силен мач и в отлична форма. След като изчакаха определеното в такава ситуация време по правилник, те направиха своята тренировка на стадион „Граничар”, за да не разочароват своите фенове, дошли да ги подкрепят.

С тази служебна победа и продължавайки напред в малкото оставащо време до края на първенството, боляровци се изкачват с едно място нагоре – т.е. осмо. Където до този момент бяха неявилите се на „Граничар” калчевски футболисти. След несъстоялата се среща  двата отбора се изравняват по точки – 24 до този момент.

На „Ботев” им предстои гостуване на четвъртите във временното класиране ФК „Бояджик 2004” – с. Бояджик на 10 май от 18 ч.

Предпоследната среща на боляровския отбор е домакинска с ФК „Межда”- с. Межда, в последната са гости на ФК „Тракиец” – Кукорево. До момента двата отбора, с които предстоят последните две срещи,  са с равни точки- по 27, съответно на седмо място („Тракиец) и на шесто „Межда”.

Нека пожелаем на ФК „Ботев” – Болярово да продължат да бъдат изненадата на полусезона, да останат без загуба и да се класират на възможно най-добра позиция в края на това първенство. Заради слабия им първи полусезон, всяко място нагоре ще е радващо.

About the Author :