След нова победа „Ботев” – Болярово зае пето място

IMGP5657На 11 октомври 2015 година в атрактивна и оспорвана среща на градския стадион в Болярово ФК „Ботев” – Болярово победи гостите от ФК„Искра”- село Симеоново. Въпреки няколкото пропуски на домакините, включително и от пряк свободен в самото начало, боляровци успяха да поведат след попадението на Васил Цветанов.

Въпреки упоритостта и изтърваните следващи положения, през първото полувреме второ попадение не успя да отбележи никой от играчите и на двата отбора.

IMGP5658През второто полувреме Даниел Чолаков успя да направи резултата 2:0 в полза на боляровци. Това е поредното попадение през този полусезон на младия боляровски футболист.

Не без значение бе и подкрепата на боляровския отбор от страна на верните им фенове и приятели. На стадиона бе и Христо Христов – дългогодишен кмет на община Болярово и президент на футболния тим. Както винаги той стоеше до своите момчета, подкрепяйки ги във всяко отношение – както през годините, така и сега. Господин Христов винаги се е старал да осигурява нужното на отбора, а момчетата продължават да го радват с победи.

IMGP5665Разбира се, не са малки заслугите и на и на треньора на боляровци – Димитър Славов, под чиито наставления момчетата постигнаха поредната си победа.

Крайният резултат на срещата бе 3:0, след попадение отново на Васил Цветанов, в резултат на добра асистенция на Димитър Станков. Младият футболист тепърва показва възможностите си и получава заслужените аплодисменти на феновете в публиката.

IMGP5672А „Ботев” наистина заслужават тази подкрепа. След победата над „Искра” – с. Симеоново, с които имаха равен брой точки, боляровци заеха пето място във временното класиране.

IMGP5676 Това никак не е малко за нашите момчета (от осмото място, от което тръгнаха в началото). Към настоящия момент головата ни разлика е 20-16 и само една точка дели боляровци от четвъртите в класирането. Важна ще е победата над „Тракиец” – с. Кукорево като гости на 18 октомври от 16 часа. Нека им пожелаем успех!

 

About the Author :