Следизборни последствия

Diana1Ямбол най-много ядоса Бойко Борисов, защото е единственият областен град, в който БСП побеждава ГЕРБ, но темата, която най-много се коментира, е какво следва от тук нататък.

Първоначално Ямбол беше пропуснат сред областите, в които „ще се чисти до корен”, но след това Бойко Борисов изрази възмущението си: „Не може в Ямбол да направим всичко и да не спечелим изборите”. Какво „всичко” има предвид премиерът, вероятно, само той си знае, но в същото време е добре да осъзнае и защо хората гласуваха против ГЕРБ в Ямбол.

От години медиите алармираме, че местната власт се е окупирала в самодостатъчността си и не иска да чуе никакво мнение извън нейното, което  тя „облича” във формата на обществен интерес, но е спорно чий е интересът.

Ямболският кмет поведе война в много посоки, включително навреди и на гражданите с безумното си решение за забрана на спирките, опитвайки се след това да прехвърли вината върху други, но хората не са глупави и заслепени и усещат.  А тяхното усещане се изразява точно в това, когато имат силата на избиратели, да я покажат.

От тук нататък ще чакаме следизборните последствия…

Диана Иванова

About the Author :