Слави попадна и на объркани души в зала ”Диана”

slavi 2Сериозни проблеми поставиха с енигматичните си питания, най-често откровени и свирепи изказвания, част от присъстващите на срещата със Слави Трифонов, в събота, в зала „Диана”. Един от мъжете, докопали микрофона, обвини Слави, че се е дръпнал, тъй като, въпреки високия си рейтинг, не се кандидатирал за президент. Шоуменът му отговори, че е свикнал да има власт,там, където работи, а президентът в България има само представителна функция.

Въпреки обясненията на Трифонов, включващи и хумористични „отклонения”, питащият така и не прие обясненията, без да стане ясно дали това идва от многолюдното му семейство – той твърдеше, че има седем деца.

„Мнозина се затварят в къщи и хвърлят боклуци от 11 етаж, те не се интересуват какво става в държавата ни. Аз се интересувам и съм направил своя личен избор. Принуден съм всеки ден да избирам между лошо и по-лошо. Не съм обаче мазохист и трябва да се опита нещо добро”, обясни пред публиката Трифонов.

На два пъти участници в срещата поздравиха предсрочно за рождения ден инициатора на референдума, с което го хвърлиха в оркестъра и при още един поздрав, Слави Трифонов можеше да получи и инсулт.

Той разясни и ролята на задължителното гласуване – ако то е налице, гласовете на ромите и на ДПС няма да имат такова голямо значение, каквото имаха до сега. Така ДПС се превърна в корпорация. Това вие само го подозирате, а аз го знам”, допълни Трифонов.

„Не крещете, сега ще ви дам думата”, каза Слави на една дама. Тя, когато получи микрофона, обясни, че той е лъч светлина.  Високият, обаче не рус, мъж от Плевен, попита възрастната дама как се казва, и обяви:” Вие сте голям сладур!”

Възрастен участник в срещата пък заяви на госта: ”Аз ще кажа само едно, и вие ще се съгласите с мен”. Друг, не по-малко решително, обяви: ”Трябва да направите чудо, за да ви повярвам. Вярвахме на Жорж Ганчев, на Волен Сидеров, на царя”. Трифонов му отговори лапидарно : ”Не ме слагайте при тия нещастници”.

Много масло в огъня наля въпрос на млада жена за бежанците, тя чула тия дни, че над 3000 души ще бъдат настанени в село Бояново. Трифонов и обясни своята позиция така: ”Все едно някой да влезе в дома ви, да отвори хладилника и да попита защо нямаш салам”.

„Ако искате, аз ще дойда тук, ако няма кой, за да ви поведа срещу заселването на бежанци. Няма да има бежанци тук”, каза още Слави Трифонов.

 

About the Author :

1 Comment to “Слави попадна и на объркани души в зала ”Диана””
  • ЕЛЕНА
    October 15, 2016 - Reply

    ХА ДАНО !

Leave a reply