Слаба игра на Павлин Иванов срещу сателитния клуб на „Левски Лукойл”

638-397-pavlin-ivanovОтборът на баскетболния „Левски Лукойл” най-сетне излезе от серията поражения и надигра с 96:70 в Правец сателитния клуб „Академик”/София/.

Включеният в разширения състав на националния мъжки тим ямболия Павлин Иванов изигра слаб мач срещу младоците на треньора Георги Давидов. Гардът бе на паркета 23 минути, за това  дълго игрово време вкара само 6 точки, спечели  три  борби, но не даде нито  една асистенция, което не е никак добре за баскетболист на неговия пост.

Сред  хлапетата  на столичния „Академик”, които оставиха чудесни впечатления с представянето си миналия петък в зала „Диана” изигра 16 минути бившият състезател на юношеския „Тунджа”/Ямбол/ Николай Михайлов. Крилото-център не бе резултатен, приключи само с 4 точки, но овладя пет борби и даде три завършващи паса за „Академик”.

Любопитно е, че Николай Михайлов, който е само на 17 години, през лятото премина с трансферна сума в „Левски 2014”, а през зимата се озова в столичния „Академик”, получил се след новия проект на Валентин Златев и компанията „Лукойл”.

About the Author :