Сините фенове, обединени за една кауза

IMGP0355На 11 май 2015 г. представители на Тръст „Синя България” и Националеният клуб на привържениците на ПФК „Левски 1914” – София, заедно с представители на фен клубовете на отбора от общините Болярово, Елхово и Ямбол, поднесоха венци пред паметника на Стефан Караджа в родното му село Стефан Караджово. Мероприятието бе във връзка с отбелязване на 175-годишнината от рождението на великия национален герой Стефан Караджа. След поднасянето на венците, сините фенове посетиха къщата-музей на Стефан Караджа в селото.

IMGP0357Посещението на представителите на Националния клуб и Тръст „Синя България” бе част от обиколката им на Източна България, която е във връзка с популяризиране на кампанията „Левски” е твой”. Преди Ямболска област, сините фенове посетиха градовете Варна, Каварна, Добрич, Шумен и Сливен. Целта на кампанията им е да се предостави възможност на всеки левскар да получи акции от любимия си клуб срещу дарение, което да подпомогне издръжката на отбора в този така труден за него момент. Минималната сума за дарение е 100 лева, а в замяна дарителя ще получи 100 акции от ПФК „Левски 1914” – София.

IMGP0353Дарения могат да се правят и на по-малка стойност в специално създадената сметка на Тръст „Синя България”, като със събраната в нея сума, Тръстът ще се опита да придобие максимален брой дялове от Дружеството.

 

IMGP0356Нека подкрепим това така благородно начинание! Имаме възможност да го направим, както винаги сме доказвали любовта и верността към любимия отбор! Защото той винаги е бил и остава на многобройните сини фенове!

Лора Величкова

About the Author :